Kroz našu tvrtku djeluje prvi servis oružja specijaliziran za ugradnju svih vrsta optičkih ciljnika na na lovačko i sportsko oružje. Stalno prateći trendove i nove tehnologije našim klijentima možemo ponuditi uslugu kvalitetnog i stručnog postavljanja i upucavanja dnevnih, noćnih i termalnih ciljnika. Uz to, u našem servisu obavljamo i sve ostale puškarske usluge.

Puškarstvo Štrok
Puškarstvo Štrok
Puškarstvo Štrok
Puškarstvo Štrok
Puškarstvo Štrok

ČESTE SITUACIJE

Izdvojili smo za Vas najčešće poteškoće naših klijenata

Kupili ste skupi termalni ciljnik koji treba ugraditi na pušku visoke klase.Ne znate kome se obratiti?

Obratite nam se s povjerenjem i ugradnju svog skupocjenog termala prepustite našem servisu. Iza nas stoji višegodišnje iskustvo rada sa High End uređajima najviših performansi. Kroz praćenje visoke tehnologije  i trendova, proizvođača ciljnika i njihovih modela, te konstantno usavršavanje stekli smo iskustvo potrebno za rad i rukovanje ovakvim uređajima.

Vaš uređaj i oružje tretiramo sa maksimalnom pažnjom, a ugradnju ciljnika odrađujemo po najvišim standardima struke, stoga nas slobodno kontaktirajte i dogovorite najbolji mogući tretman za svoje oružje!

Imate kvalitetan optički ciljnik i pušku ali jednostavno niste zadovoljni s preciznošću?

Unatoč kvaliteti Vašeg oružja i ciljnika postoji mogućnost kako optika nije pravilno ugrađena ili puška nije dobro upucana.

Predlažemo da svoje oružje dostavite u naš servis kako bi se ono detaljno pregledalo, te kako bi se pronašao uzrok Vašem nezadovoljstvu.

Nakon pronalaženja uzroka isti će biti otklonjen po pravilima struke, te će Vaše oružje biti pravilno upucano kako biste se mogli bez grča, i s osmijehom na licu, uputiti prema lovištu.

Nemojte dvojiti oko odlaska u ovlaštenu puškarsku radionicu, već nas kontaktirajte kako bismo problem pravovremeno otklonili na obostrano zadovoljstvo!

Kreću prigonski lovovi na divlje svinje, a Vi muku mučite s postojećim ciljnikom na pušci?

Unatoč činjenici kako većina lovaca ima kvalitetne optičke ciljnike na svom oružju oni su najčešće prevelikih početnih povećanja za brzo hvatanje cilja. Kod varijabilnih ciljnika je najčešće početno povećanje od 3x, a kod fiksnih je ono najčešće 4 ili 6x što je jednostavno preveliko povećanje za prigonski lov.

Ovaj problem se može jednostavno riješiti ugradnjom novog širokokutnog ciljnika ili crvene točke koji će biti odličan izbor za navedene lovove, dok će Vam prethodni ciljnik ostati za lov šuljanjem i dočekom. Nakon što pregledamo Vaše oružje i postojeći ciljnik rado ćemo Vas savjetovati oko odabira novih nosača (ukoliko bude potrebno) i ciljnika koji će ispuniti Vaša očekivanja u lovu. Iste možemo  ugraditi i upucati na Vaše oružje kako biste spremni krenuli u novu lovnu sezonu!

Ukoliko se odlučite za kupovinu ciljnika u našoj trgovini, ostavite ga u našem servisu na ugradnji i upucavanju,  te ostvarite popust od 50% na navedenu uslugu!

Iza Vas je uspješna lovna sezona koja je rezultirala trofejima ali i ormarom punim zaprljanog oružja.Puno radite, te za čišćenje oružja nemate niti volje niti snage…

Ne brinite i svoje metalne ljubimce nam dostavite na kompletno čišćenje, ili još bolje, nazovite nas i mi ćemo doći po njega kako ne biste gubili svoje dragocjeno vrijeme.

Vaše oružje će biti detaljno pregledano od strane majstora puškara koji će ga očistiti, podmazati, te ga pripremiti za nove lovačke avanture. Uz to ćemo svako peto oružje za Vas očistiti i urediti Gratis, može li bolje?

U potrazi ste za optičkim ciljnikom koji neće probiti Vaš budžet, a opet želite biti sigurni da ste odabrali najbolji uređaj za svoje potrebe.

Ovakve dvojbe su česte kod naših klijenata kojima uvijek rado pomognemo savjetom. U lovu smo od malih nogu, a opremu koju prodajemo i ugrađujemo koristimo i sami stoga dobro poznajemo njene performanse.

Obratite nam se sa svojim dvojbama i nedoumicama, iznesite nam svoja očekivanja od ciljnika, te koliki vam je okvirni buđet, kako bismo zajedno pronašli optimalno rješenje. Danas je čest slučaj da su ciljnici nekih manje razvikanih proizvođača svojim performansama vrlo blizu onima premium razreda.

Da je to zaista tako potvrđuje i činjenica kako smo s nekima od njih dogovorili produljeno jamstvo ukoliko su ugrađeni i upucani od strane našeg servisa. U slučaju da se odlučite za neki od njih, standardno jamstvo od 24 mjeseca proizvođač će produljiti za dodatnih 96 mjeseci. Da dobro ste pročitali, u tom slučaju dobivate jamstvo na uređaj od punih 10 godina!

OSIM NAVEDENOG KROZ SERVIS VAM NUDIMO

Naše usluge

separator
Ugradnja termalnog ciljnika na Picatinny šinu

UGRADNJA I UPUCAVANJE CILJNIKA

Usluge vezane uz ugradnju i upucavanje ciljnika:

 • Ugradnja i upucavanje mehaničkih ciljnika
 • Ugradnja, izrada i dorada svih vrsta nosača optičkih ciljnika
 • Ugradnja i upucavanje klasičnih dnevnih optičkih ciljnika
 • Ugradnja i upucavanje refleksnih i holografskih ciljnikasve izvedbe tzv. Crvenih točki
 • Ugradnja i upucavanje laserskih ciljnika
 • Ugradnja i upucavanje katodnih noćnih ciljnika
 • Ugradnja i upucavanje digitalnih noćnih ciljnika
 • Ugradnja i upucavanje termalnih ciljnika
 • Ugradnja i ugađanje svih tipova Clip-On nastavaka(ukoliko je konstrukcijski i softverski moguće)

PRECIZNOST ORUŽJA

Usluge vezane uz preciznost oružja:

 • Usluga provjere rasipa cijevi
 • Usluga testiranja preciznosti oružja s više tipova streljiva
 • Usluga provjere ispravnosti rada mehanizma optičkog ciljnika i držanje grupe pogodaka na oružju
 • Usluga obrade ili izrade nove krune cijevi pod kutem od 11 stupnjeva (usluga dostupna samo za određene grupe kalibara)
 • Optimizacija sklopa “puška - nosač - ciljnik - metak” po željama klijenta
Preciznost oružja
Ostale puškarske usluge

OSTALE PUŠKARSKE USLUGE

Ostale usluge kojima možete održati svog metalnog ljubimca u top formi:

 • Ugradnja plinskih kočnica
 • Usluga narezivanja navoja za prihvat plinske kočnice
 • Usluga uklanjanja mehaničkih nišana
 • Ugradnja i ugađanje okidačkih sklopova
 • Ugradnja kundaka i izrada bedinga
 • Ugradnja gumenih amortizera
 • Ugradnja alkica za remen
 • Usluga mjerenja i podešavanja sile okidanja
 • Usluga kompletne ili djelomične antikorozivne zaštite oružja suvremenim metodama(Ilaflon, Cerakote)